Ultima ședință a actualului Consiliu Local din Miercurea-Ciuc: patru ani de realizări și peste 1500 de hotărâri adoptate

0

Articol disponibil în: Română

Actualii membrii ai Consiliu Local al municipiului Miercurea Ciuc au participat astăzi la ultima ședință ordinară lunară a mandatelor lor. Dincolo de punctele de pe ordinea de zi, care au fost în mare parte formale, ședința a fost marcată de o scurtă sinteză a realizărilor din ultimii patru ani.

Am avut în spate patru ani de succes, în care am reușit să ne consolidăm în situațiile dificile, dar și să ne bucurăm de viața comunității. A fost important să continuăm proiectele deja începute și să punem bazele următoarelor investiții majore în infrastructură. Unele subiecte ne-au pus la încercare în luarea deciziilor, dar viața culturală și socială s-a dezvoltat, iar noi am căutat mereu ceea ce ne unește. Mulțumesc pentru eforturile depuse în acești patru ani, în special reprezentanților care își iau acum rămas bun. Le doresc succes în cariera profesională și împlinire în viața personală” – a declarat primarul Korodi Attila.

Majoritatea membrilor acestui consiliu și-au depus jurământul pe 26 octombrie 2020. De atunci, au participat la 129 de ședințe, dintre care 82 extraordinare. Până astăzi, au fost adoptate 1519 hotărâri, iar acest număr va crește săptămâna viitoare, odată cu o nouă ședință extraordinară. Pe parcursul celor patru ani, au fost înregistrate 8009 de ordine ale primarului, potrivit unui rezumat prezentat de Wohlfart Rudolf, secretarul general al primăriei.

  • informații și foto furnizate de Biroul de presă al Primăriei municipiului Miercurea Ciuc
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy