Tată lovit în cap cu o furcă și fiu împușcat în picior cu un pistol cu bile de cauciuc, în Lunca de Jos

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Foto: Google maps

Tată lovit în cap cu o furcă și fiu împușcat în picior cu un pistol cu bile de cauciuc, în Lunca de Jos, de un bărbat la care s-au dus „să-i ceară socoteală” pentru o presupusă relație amoroasă cu soția primului, respectiv mama celui de-al doilea.

La data de 16.02.2020, la ora 15:54, Poliția Municipiului Miercurea Ciuc a fost sesizată telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, despre un scandal produs pe raza comunei Lunca de Jos, în timpul căruia a fost folosită și o armă de autoapărare.

Din primele verificări efectuate de polițiști rezultă că, pe fondul suspiciunii unei relații amoroase dintre un bărbat de 46 de ani și soția unui alt localnic, de 39 de ani, soțul și trei copii, toți minori, s-au deplasat la domiciliul presupusului amant unde, după o perioadă de explicații, reproșuri și discuții în contradictoriu, au intrat în curtea acestuia și l-au atacat.

Atunci „amantul” l-a lovit cu o furcă în cap pe „soț”, care a căzut, apoi a fost atacat cu un topor de către fiul acestuia, un tânăr de 17 ani, pe care l-a împușcat în picior cu o armă de autoapărare cu bile de cauciuc.

În urma agresiunii atât tatăl cât și fiul au fost transportați la Spitalul Județean Miercurea Ciuc, unde au primit îngrijiri medicale și au rămas internați, pentru supraveghere de specialitate.

Cel în cauză posedă permis de port armă categoria B, polițiștii urmând să verifice legalitatea autorizării acestuia, precum și toate cauzele și împrejurările producerii evenimentului.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării fără drept, lovirea sau alte violențe, violare de domiciliu și amenințare, la finalizare urmând să fie propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy