Miercurea Ciuc ar păstra credibilitatea: planifică organizarea unui eveniment sportiv

0

Articol disponibil în: Română

Foto: http://www.miercureaciuc.ro

 

Trăim timpul incertitudinii și de haos, dar municipiul Miercurea Ciuc ar dori să păstreze credibilitatea, așadar – cu partenerii săi – planifică să organizeze Turul Ciclist al Ținutului Secuiesc, precum și Maratonul Tușnad – a declarat primarul municipiului Ráduly Róbert Kálmán într-o conferință de presă ținuță pe data de 13 iulie 2020.

Edilul municipiului a subliniat, că Miercurea Ciuc ar dori să rămâne un punct sigur și în timpul incertitudinii și a haosului, și intenționează să-și organizeze – cu autorități județene și locale parteneri – evenimentul sportiv de cel mai înalt nivel a regiunii: Turul Ciclist al Ținutului Secuiesc. Turul organizat între zilele de 5–8 august are un rol important și în privința turismului: și în acest an, deoarece aproximativ o treime din buget – aproximativ 100 de mii de lei – acoperă costurile de cazare și mese a participanților.

Maratonul Tușnad, un alt eveniment sportiv de vară va fi organizat pe data de 9 august. Primarul se așteaptă la un număr mai mic de participanți, dar fiind un eveniment cu vechime, organizat anual, are importanță ridicată în viața sportivă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy