Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A doua cerere de plată din PNRR: 3,2 miliarde de euro pentru modernizare

A fost transmisă a doua cerere de plată din Planul Național de Redresare și Reziliență, prin care țara noastră va beneficia de aproximativ 3,2 miliarde euro, sub formă de grant și împrumut.
Potrivit prim-ministrului Nicolae Ciucă, prin aceste fonduri, România poate realiza investiții strategice care să ne ajute să îmbunătățim calitatea vieții oamenilor. Este vorba despre domenii cheie pentru modernizare, cum ar fi Infrastructura de transport, a unităților de învățământ, a spitalelor și a rețelei naționale de apă și canalizare.
„Urmează un an în care, datorită oportunităților complementare generate de fondurile europene, avem posibilitatea unui salt uriaş pentru dezvoltarea României. Le mulțumesc colegilor mei din guvern pentru toate eforturile, datorită cărora am reușit să îndeplinim toate cele 51 de ținte și jaloane din primele două trimestre ale acestui an.”, a precizat prim-ministrului.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.