Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

A început distribuirea pachetelor cu produse de igienă pentru nevoiași

Foto cu caracter ilustrativ

Direcția de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Municipiului Miercurea Ciuc înștiințează beneficiarii de ajutor social, respectiv beneficiarii alocaţiilor de susţinere a familiei, că a început distribuirea sprijinului asigurat de către Uniunea Europeană constând din produse de igienă. Pachetele pot fi ridicate de la magazia societăţii comerciale Multiidea SRL, situată în Miercurea Ciuc, str. Harghita nr. 60/bis, în zile luni–joi între orele 12.00–15.00. Pachetul conține periuțe de dinți, pastă de dinți, săpun lichid, șampon pentru copii, șampon pentru adulți, detergenți de rufe.

 

Pachetele cu produse de igienă destinate tuturor membrilor familiilor, pot fi ridicate numai de către titularii ajutorului social sau al alocației de susținere. La preluarea pachetului, titularul trebuie să prezinte actul de identitate valabilă.

Mai multe informații pot fi solicitate la sediul Primăriei Miercurea Ciuc, Direcția de Asistență Socială (cam. 28, parter) sau la numărul de telefon: 0266-315120/115.

 

Primăria Municipiului Miercurea-Ciuc
Un comentariu la “A început distribuirea pachetelor cu produse de igienă pentru nevoiași

  1. Alex

    E o idee buna numai trebuie gandit ce anume au nevoie nevoiasi. Ca imi amintesc si acuma cand veneau ajutoarele prin 1992, de peste tot in lume, iar noi, scolarii, primeam cate o punga cu ajutoare. Numai prostii.

    Creme de fata, uscatoare de par si carti in germana. Rar puteam folosi ceva

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *