Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A început recepția lucrărilor de reabilitare de la Școala Gimnazială „Nagy Imre”

Joi, 15 octombrie 2020, a început procesul de recepționare a lucrărilor de reabilitare de la Școala Gimnazială „Nagy Imre”.

Modernizarea școlii gimnaziale, unde sunt înscriși aproape 900 de elevi, a costat 8,63 milioane de lei.

Școala Gimnazială „Nagy Imre” este una dintre cele 11 clădiri de instituții de învățământ, care a fost complet reabilitat din cofinanțare europeană. După grădinițele „Tulipán” și „Aranyalma” este al treilea la rând, la care a început procesul de recepționare a lucrărilor de reabilitare.

Primarul Ráduly Róbert Kálmán a declarat: „Această lucrarea a avut cel mai ridicat buget   dintre toate investițiile destinate reabilitării clădirilor unităților de învățământ. Valoarea totală a investiției se ridică la 8,63 milioane lei, din care contribuția UE este 4,87 milioane lei, sprijinul guvernamental este 745 mii lei, iar restul de 2,77 milioane lei reprezintă contribuția din bugetul local.”

Clădirea școlii a fost termoizolată de la pivniță până la pod. A fost schimbat sistemul de electricitate, de încălzire, de apă și de canal, au fost zugrăvite toate încăperile și au fost montate panouri fotovoltaice pe acoperișul reabilitat. În urma lucrărilor de reabilitare au mai rămas niște reparații minore, a căror executare este în curs.

Executantul lucrărilor este SC Termolang SRL din Odorheiu-Secuiesc.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.