Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A luat foc o casă din comuna Joseni. O persoană a suferit un atac de panică

Un incendiu a izbucnit joi seara la o casă de locuit din satul Borzont, comuna Joseni. O persoană a fost asistată de către echipajul SMURD, aceasta suferind un atac de panică.

La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Gheorgheni, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. A fost alertat SVSU Joseni.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Harghita, incendiul se manifestă la o bucătărie și la acoperișul casei, cu pericol de propagare din cauza vântului.  Totodată, o persoană a fost asistată de către echipajul SMURD, aceasta suferind un atac de panică. Persoana a fost evacuată de un vecin înainte de sosirea forțelor de intervenție la locul evenimentului, a mai informat purtătorul de cuvânt al ISU Harghita.

Misiunea este în dinamică.

Știre în curs de actualizare

Seara trecută, în jurul orei 22.00, în urma unui apel primit prin Sistemul Unic 112, pompierii militari și civili din cadrul Detașamentului Gheorgheni și SVSU Joseni  au acționat pentru stingerea unui incendiu izbucnit în satul Borzont, comuna Joseni. În momentul sosirii forțelor de intervenție, flăcările se manifestau generalizat la o bucătărie de vară și la acoperișul casei, existând un risc ridicat de extindere a acestora la întreaga locuință. Cei peste 35 de pompieri mobilizați la fața locului au acționat timp de aproximativ două ore pentru localizarea și lichidarea incendiului. Echipajul de paramedici al Detașamentului de Pompieri Gheorgheni a acordat primul ajutor calificat proprietarului locuinței, în vârstă de 86 de ani, care a suferit un atac de panică, ulterior refuzând transportul la spital. Flăcările au afectat bucătăria de vară în totalitate, pe o suprafață de aproximativ 40 mp și circa 30 mp din acoperișul casei. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, generat, de coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.