Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A spart un chioșc de ziare și a furat… reviste

Sesizaţi de un cetăţean cu privire la spargerea unui chioşc de ziare poliţiştii au acţionat rapid, iar când l-au prins pe suspectul turmentat, acestuia i-au căzut de sub haină cele 3 reviste sustrase

La data de 07.01.2016, în jurul orei 03:00, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Miercurea-Ciuc a fost sesizată de un localnic despre faptul că, un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a spart cu o piatră geamul unui chioşc de ziare de pe strada Kossuth Lajos, de unde a luat nişte reviste şi s-a îndreptat spre B-dul Timişoarei.

Suspectul, indicat de persoana cu un admirabil spirit civic, se afla la o distanţă de aproximativ 100 de metri de locul săvârşirii faptei, iar în momentul în care a fost oprit şi identificat de poliţişti în persoana lui F.A. de 31 de ani, din municipiul Miercurea-Ciuc, acestuia i-au căzut de sub haină 3 reviste, pe care le sustrăsese din chioşcul de ziare.

Prejudiciul cauzat prin furt, de 13,20 de lei, a fost recuperat în totalitate, iar prejudiciul cauzat prin distrugerea geamului urmează să fie stabilit de partea  vătămată, în cauză fiind continuate cercetările, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea-Ciuc.

Sursa: IPJ Harghita
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.