Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A vrut să-i păcălească pe polițiști, dar nu i-a mers. Cum s-a ales un tânăr din Sânmartin cu dosar penal

A vrut să-i păcălească pe polițiști, dar în schimb s-a ales cu un dosar penal pe numele său. Este vorba despre un tânăr de 29 de ani, din localitatea Sânmartin.

În data de 3 august, ora 14.50, un echipaj de patrulare de la Secția nr. 1 de Poliție Rurală Miercurea Ciuc, a observat un autoturism aflat în deplasare pe un drum comunal din localitatea Mădăraș. În momentul în care a zărit autospeciala de poliție, persoana aflată la volan a oprit vehiculul, a ieșit din acesta și s-a așezat pe scaunul din dreapta șoferului. La rându-i, persoana care se afla pe locul respectiv s-a așezat pe locul destinat conducătorului auto. În acest context, polițiștii au procedat la legitimarea persoanei care, inițial, conducea autovehiculul, aceasta fiind un bărbat de 29 ani, cu domiciliul în localitatea Sânmartin.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că persoana în cauză nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.”, informează IPJ Harghita.

A fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat, spre competentă soluționare, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.