Accident cu victime la intrarea în peco în Lupeni

0

Articol disponibil în: Română

Un conducător auto de 56 ani din Dealu nu a acordat prioritate unui autovehicul care circula regulamentar din sens opus, condus de o persoană de 35 ani din Lupeni şi l-a acroşat.  În urma impactului, ambii conducători auto au suferit leziuni corporale fiind necesară transportarea lor la Spitalul Municipal din Odorheiu Secuiesc

În data de 22.09.2015, ora 15.26, B.A., de 56 ani, din Dealu, în timp ce se deplasa, cu un autoturism, pe DN 13 A, în direcţia Corund – Lupeni, la un moment dat, aflându-se pe raza localităţii Lupeni,  a virat la stânga pentru a intra în incinta unei staţii de carburanţi, fără a acorda prioritate autoturismului condus de B.A., de 35 ani, din Lupeni, care circula regulamentar şi l-a acroşat.

În urma impactului, autovehiculul condus de B.A.  a fost proiectat într-o autoutilitară ce se afla parcată în apropierea staţiei de carburanţi. Ambii conducători auto au suferit leziuni corporale, fiind necesară transportarea acestora la Spitalul Municipal din Odorheiu Secuiesc, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Sunt efectuate cercetări, pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca după finalizarea acestora, dosarul penal întocmit în acest sens să fie înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

Sursa IPJ Harghita

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy