Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Accident în localitatea Platonești. Șoferul a avut nevoie de descarcerare

Foto: ISU Harghita

 

Seara trecută, la ora 22:35, echipaje de descarcerare și prim ajutor din cadrul Gărzii de Intervenție nr. 2 Toplița au fost solicitate să intervină pentru salvarea a două persoane, ca urmare a unui accident rutier produs pe raza localității Platonești, DE 578 km 161+500m, transmite ISU Harghita.

La sosirea echipajelor la locul intervenției, un autoturism se afla în afara părții carosabile, unde a acroșat un stâlp de electricitate. Din cauza impactului puternic, una dintre victime, conducătorul auto, în vârstă de 32 de ani, a rămas blocat în mașină și a avut nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru extragerea din autoturism, ulterior persoana rănită fiind predată unui echipaj SAJ și transportată la Spitalul Municipal Toplița.

De asemenea, și cea de-a doua victimă implicată în accident, un tânăr de 20 ani, pasager dreapta față, a primit măsuri de prim ajutor la fața locului.

Și în acest sfârșit de săptămână, pompierii salvatori harghiteni rămân la datorie pentru intervenția optimă la solicitările cetățenilor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.