Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Accident MORTAL – Un adolescent din Harghita, spulberat de tren

La data de 18 ianuarie 2022, în jurul orei 08:00, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Harghita, au fost sesizați prin intermediul numărului unic de urgență 112, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a fost accidentată de tren.

„Din primele cercetări s-a stabilit faptul că un tren care circula pe ruta Miercurea-Ciuc- Comănești, a surprins și accidentat mortal, un tânăr în vârstă de 14 ani, din localitatea Nădejdea.”, a transmis IPJ Harghita.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Harghita, dr. Peter Szilard, a declarat, pentru AGERPRES, că echipajul sosit la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru băiat, acesta fiind găsit decedat.

Potrivit sursei citate, conductorul de tren a povestit că băiatul se afla între şinele de tren, întors cu spatele şi când locomotiva s-a apropiat, s-a întors cu faţa şi a fost lovit

Credem că e vorba despre o sinucidere(…)Echipajul este la faţa locului, dar nu poate face nimic”, a  precizat  dr. Peter Szilard

Condoleanțe familiei!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.