Accident rutier grav în județul vecin. Un bărbat din Harghita și-a pierdut viața

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 Două autotrenuri  au intrat în coliziune marți dimineață, pe DN 15B, în extravilanul localității Petru Vodă, județul Neamț. Din nefericire, unul dintre șoferi și-a pierdut viața. Acesta era din Harghita și avea 43 de ani.

„La data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 10:30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, la intersecția Drumului Național 15B, în localitatea Petru Vodă.

Din cercetările preliminare efectuate de polițiști a reieșit că, între două autotrenuri, unul condus de un bărbat de 30 de ani, din județul Bistrița Năsăud, iar celălalt condus de un bărbat de 43 de ani, din județul Harghita, ar fi avut loc o coliziune, în condiții ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor.

Din nefericire în urma evenimentului rutier a rezultat decesul bărbatului de 43 de ani și rănirea bărbatului de 30 de ani.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc acest eveniment rutier.

La acest moment traficul este încă blocat.”, sunt informațiile furnizate de IPJ Neamț

*****

„Prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe DN 15 B în satul Petru Vodă din comuna Poiana Teiului. Accidentul rutier s-a produs între 2 TIR -uri în care se aflau doar conducătorii auto.
La locul solicitării s-au deplasat pompierii cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD de la Garda II de Intervenție Poiana Teiului și o ambulanță de la SAJ Ceahlău. În urma evenimentului rutier produs între 2 TIR – uri (unul încărcat cu lemne și unul gol) o persoană a fost aruncată din cabina autotrenului pe partea carosabilă. Imediat, pompierii au acționat pentru acordarea manevrelor de resuscitare unui bărbat în vârstă de aproximativ 43 de ani.
Din păcate, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestuia de membrii echipajului SAJ.
Celălalt conducător auto, un bărbat de 30 de ani, a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD dar a refuzat transportul la spital.
Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.
Lucrători de la SDN vor acționa pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier.”,
a transmis și ISU Neamț.

Condoleanțe familiei!

Actualizare: 

Circulația rutieră a fost blocată pe ambele sensuri de mers. În jurul orei 16:00, traficul a fost reluat pe un sens, dirijat de Poliție, pe DN 15B, Petru Vodă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy