Accidente rutiere din ultimele 24 de ore produse în Harghita

0

Articol disponibil în: Română

Un conducător auto de 50 ani din Miercurea Ciuc, a acroşat, în timp ce se deplasa pe DE 578, un pieton. În urma impactului pietonul a suferit leziuni corporale.

În data de 05.11.2015, ora 17.50, S.A., de 50 ani, din Miercurea Ciuc, în timp ce se deplasa, pe DE 578, în direcţia   Sâncrăieni – Miercurea Ciuc   , l-a acroşat, pe L.S., de 45 ani, din Miercurea Ciuc, care, în calitate de pieton, se deplasa pe partea carosabilă. În urma impactului, pietonul a suferit leziuni corporale, fiind necesară transportarea sa la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul urmând ca în funcţie de aspectele constatate să se procedeze la aplicarea măsurilor legale.

Un conducător auto de 42 ani din Miercurea Ciuc nu a acordat prioritate de trecere unui pieton angajat în traversarea drumului public şi l-a acroşat, provocându-i leziuni corporale.

În data de 05.11.2015, ora 18.25, O.P., de 42 ani, din Miercurea Ciuc, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe str. Braşovului din Miercurea Ciuc nu a acordat prioritate de trecere lui L.G., de 42 ani, din localitate, în timp ce era angajat în traversarea drumului public, pe o trecere de pietoni amenajată şi semnalizată corespunzător,  şi l-a acidentat. În urma impactului, pietonul a suferit leziuni corporale, fiind necesară transportarea sa la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.

Un conducător auto de 47 ani  nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, în timp ce se deplasa, pe DE 578, pe raza localităţii Sândominic, şi a pierdut controlul asupra autovehiculului care a ieşit în afara părţii carosabile.

În data de 05.11.2015, ora 07.50, T.M., de 47 ani, în timp ce se deplasa cu o autoutilitară  pe D.E. 578, în direcţia Miercurea Ciuc – Sândominic,  nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi în timp ce se afla într-o curbă la stânga, pe raza localităţii Sândominic, a pierdut controlul asupra autovehiculului care a ieşit în afara părţii carosabile, oprindu-se într-un şanţ. În urma impactului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale, fiind necesară transportarea sa la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.

Un conducător auto de 42 ani  nu a adaptat viteza, în timp ce se deplasa, pe DJ 131, pe raza localităţii Mărtiniş, şi a pierdut controlul asupra autovehiculului care a ieşit în afara părţii carosabile.

În data de 05.11.2015, B.L., de 42 ani, în timp ce se deplasa cu un autoturism  pe D.J. 131, în direcţia Odorheiu Secuiesc  – Baraolt,  nu a adaptat viteza în momentul în care a pătruns într-o curbă la stânga aflată pe raza localităţii Mărtiniş şi  a pierdut controlul asupra autovehiculului care s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma impactului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale, fiind necesară transportarea sa la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy