Accidente rutiere produse în acest weekend în Harghita

0

Articol disponibil în: Română

Un biciclist de 73 de ani , din comuna Şimoneşti, aflat sub influenţa alcoolului, a fost accidentat uşor de un autoturism pe D.N. 13C

La data de 20.11.2015, în jurul orei 14:20, M.A. de 27 de ani, din oraşul Cristuru Secuiesc, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 13C, pe raza satului Rugăneşti l-a acroşat pe biciclistul V.A. de 73 de ani, din localitate, care avea 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a virat la stânga fără să se asigure corespunzător şi fără să semnalizeze prin întinderea braţului stâng în poziţie orizontală.

În momentul producerii accidentului, din care a rezultat rănirea uşoară a biciclistului, conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, în acest caz cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

Autoturism răsturnat pe D.N. 12A, între Frumoasa şi Miercurea-Ciuc, pe fondul stării de ebrietate a conducătorului auto

La data de 21.11.2015, în jurul orei 18:05, G.E. de 41 de ani, din municipiul Miercurea-Ciuc, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 12A, pe direcţia Frumoasa – Miercurea-Ciuc, având 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, într-o curbă spre stânga a pierdut controlul şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Pe numele conducătorului auto, care a refuzat recoltarea mostrelor biologice, au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul comiterii infracţiunii de refuzul de a se supune recoltării de probe biologice pentru care, la finalizarea cercetărilor, va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea-Ciuc.

Coliziune între două autovehicule, pe raza satului Târnoviţa, provocată de un conducător auto aflat sub influenţa alcoolului

La data de 21.11.2015, în jurul orei 18:00, S.R. de 29 de ani, din municipiul Odorheiu Secuiesc, în timp ce conducea un autovehicul pe D.J. 138, pe raza satului Târnoviţa, pe direcţia Brădeşti – Zetea, având 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, în momentul în care era depăşit regulamentar de un autoturism, a virat stânga fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu acesta.

În momentul producerii accidentului, din care nu au rezultat victime, cel de-al doilea conducător auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, faţă de S.R. fiind continuate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

Un bărbat de 34 de ani, din oraşul Cristuru Secuiesc, a fost accidentat grav de un autoturism în timp ce se deplasa, neregulamentar, pe D.N. 13C

La data de 22.11.2015, în jurul orei 18:05, P.A.S. de 18 ani, din oraşul Cristuru Secuiesc, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 13C, pe raza satului Rugăneşti, dinspre comuna Lupeni, l-a surprins şi accidentat grav pe concetăţeanul său G.I. de 34 de ani, care se deplasa neregulamentar pe acelaşi sens.

În momentul producerii accidentului conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, în acest caz cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

Sursa IPJ Harghita

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy