Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Activitate online pentru un liceu și o grădiniță din Harghita (document)

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Harghita a adoptat joi,  27 ianuarie 2022,  în ședință extraordinară Hotărârea  nr. 2/2022, privind suspendarea cursurilor/activităților didactice cu prezență fizică la Liceul Teoretic „Orbán Balázs” Cristuru Secuiesc și la Grădinița „Csipike” din Miercurea-Ciuc, cursurile /activitățile didactice se vor desfășura în regim de predare online.

„Această hotărâre s-a adoptat în urma avizelor Direcției de Sănătate Publică și ale Inspectoratului Școlar Județean Harghita, la solicitarea Consiliilor de administrației ale instituțiilor de învățământ.”, a informat Instituția Prefectului – Județul Harghita.

Conform Instituției Prefectului – Județului Harghita, la Liceul Teoretic  „Orbán Balázs” Cristuru Secuiesc un număr de patru cadre didactice au fost testate pozitiv, iar alte trei sunt în concediu medical, iar la Grădinița „Csipike” din Miercurea-Ciuc sunt trei angajați care au fost testați pozitiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.