Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Activități pentru prevenirea consumului de alcool și droguri desfășurate polițiștii harghiteni în școli

În perioada 16-24 mai a.c., ofițeri din cadrul Biroului de Siguranță Școlară ai Inspectoratului de Poliție Județean Harghita, împreună cu specialiști din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Harghita, au desfășurat activități informativ-educative de prevenire a consumului de alcool și droguri, în unități de învățământ din municipiul Toplița și localitatea Sânsimion.

„În cadrul acestor activități  elevii au folosit ochelari speciali care simulează efectele consumului de alcool și droguri, dar și starea de intoxicare cu acestea. Prin utilizarea acestui tip de ochelari pot fi abordate numeroase deteriorări ale stării fizice, cum ar fi limitarea mișcărilor fizice, reducerea vigilenței și a posibilității de reacție, înrăutățirea coordonării mișcărilor corpului, concomitent cu întârzierea reacției, etc.”,  a informat IPJ Harghita.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.