Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Activități „vicioase” depistate de polițiștii harghiteni în urma unor percheziții domiciliare (FOTO)

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Județean Harghita au efectuat joi, 23 martie, șase percheziții domiciliare în Municipiul Gheorgheni, și localitățile Lazărea și Sansmion.

„Au fost depistați și confiscați, aproximativ 59 de litri de băuturi, despre care există bănuiala că ar fi alcool etilic și 5.800 de țigarete netimbrate, pentru care persoana la domiciliul căreia au fost găsite, nu deținea documente legale de proveniență.
Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de achiziționarea de alcool etilic și de distilare în vrac de la alți furnizori decât antrepozitar autorizați pentru producție sau expeditori înregistrați de astfel de produse și pentru deținerea și comercializarea produselor accizabile, supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător.”, a informat IPJ Harghita

La acțiune au mai participat criminaliști și luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.