Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Aeronave Hercules și Spartan vor zbura la mici înălțimi, în spațiul aerian național

Aeronave C-130 Hercules şi C-27 J Spartan ale Forțelor Aeriene Române vor executa, în perioada 21-23 septembrie 2022, zboruri la înălţimi mici (aproximativ 150 m faţă de sol), în spațiul aerian național.

Menţionăm că aceste activităţi de zbor sunt executate în conformitate cu Planurile de Instruire în Zbor şi în concordanţă cu reglementările aeronautice în vigoare, având drept scop creşterea nivelului de antrenare a personalului navigant în condiţii cât mai reale, fapt care contribuie la creşterea capacităţii acţionale a Forţelor Aeriene Române.

Statul Major al Forţelor Aeriene se preocupă constant pentru diminuarea impactului activităţilor aeronautice asupra comunităţii locale, urmărind în acelaşi timp îndeplinirea obiectivelor de pregătire a piloţilor, în conformitate cu cerinţele specifice, obiective care includ şi executarea unor antrenamente adecvate condiţiilor de luptă actuale.

au precizat Forţele Aeriene Române.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.