AJUTOR DE ÎNCĂLZIRE PENTRU SEZONUL RECE 2015-2016

0

Articol disponibil în: Română

[google-translator]

Începând cu 15 septembrie poate fi solicitat ajutorul de încălzire pentru perioada 1 noiembrie 2015 – 31 martie 2016. Formulare sunt accesibile la sediul şi pe pagina de web a Primăriei Municipiului Miercurea Ciuc.

Consumatorii care utilizează pentru încălzirea locuinţei energie termică furnizată în sistem centralizat beneficiază de ajutor lunar pentru încălzirea locuinţei acordat din bugetul de stat, în situaţia în care venitul net mediu lunar pe membru de familie nu depăşeşte 786 lei în cazul familiilor şi 1.082 lei în cazul persoanelor singure.

Consumatorii care utilizează pentru încălzirea locuinţei gaze naturale, energie electrică, lemne, cărbuni sau combustibili petrolieri, beneficiază de ajutor lunar în situaţia în care venitul net mediu lunar pe membru de familie este de până la 615 lei atât în cazul familiilor, cât şi în cazul persoanelor singure.

În municipiul Miercurea Ciuc locatarii blocurilor pot solicita cererea tip de la asociaţiile de proprietari, iar solicitantii din locuinţele particulare de la sediul Primăriei, camera 28, precum şi de la magazinele alimentare din Topliţa, Şumuleu, Cioboteni, Jigodin şi Subpădure. Formularele completate împreună cu documentele necesare vor fi înainte Primăriei până la data de 15 octombrie.

 Cererea tip

Lista actelor care trebuie anexate cererii

Lista titulariilor ajutorului de încălzire

Lista bunurilor care exclud acordarea ajutorului de încălzire

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy