Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Altă minoră și-a pus pe jar familia. A plecat din Secuieni la Sighisoara, la domiciliul „prietenului” ei

Foto cu caracter ilustrativ

Colaborare profesionistă între poliţiştii harghiteni şi cei mureşeni, finalizată cu găsirea rapidă, la Sighişoara, a unei tinere de 17 ani, dată dispărută din comuna Secuieni.

Sesizaţi cu puţin timp înainte de miezul nopţii, poliţiştii au acţionat rapid şi profesionist şi au găsit-o pe adolescenta în cauză, pe care au încredinţat-o familiei înainte de ivirea zorilor.

La data de 12.02.2020, la ora 23:21, Poliția Orașului Cristuru Secuiesc a fost sesizată telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că o minoră de 17 ani, din comuna Secuieni, a plecat de acasă.

În timpul cercetării la faţa locului, precum şi pe parcursul activităţilor specifice de investigaţie desfăşurate imediat după sesizare, poliţiştii au obţinut date şi indicii cu privire la posibila deplasare a adolescentei către judeţul Mureş, destinaţia ipotetică fiind municipiul Sighişoara.

Pentru exploatarea acestei ipoteze, poliţiştii harghiteni au beneficiat de sprijinul profesionist al colegilor mureşeni, care au descoperit-o pe minora în cauză, în aceeaşi noapte, la domiciliul „prietenului” ei, un localnic de 24 de ani, din municipiul Sighişoara.

Adolescenta, care a declarat că a plecat voluntar din localitatea de domiciliu şi nu a fost victima vreunei infracțiuni, a fost încredinţată familiei, nevătămată, înainte de ivirea zorilor zilei de 13.01.2020.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *