Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Altex a redeschis magazinul din Miercurea Ciuc într-un nou spațiu

Foto cu caracter ilustrativ

 

Counicat de presă:

Magazinul a fost relocat în primul parc de retail din oraș

 ALTEX România, cel mai mare retailer electro-IT din România, a redeschis magazinul din Miercurea Ciuc într-un spațiu nou, mai extins. Centrul de servicii a fost relocat în Nest, primul parc de retail construit în regiune.

 

Magazinul din Miercurea Ciuc are acum o suprafață de 1.000 de metri pătrați și asigură clienților acces la o gamă mult mai largă de produse, la cel mai mic preț din România, dar și la servicii de creditare și consultanță personalizată.

 

„Această schimbare de locație vine cu beneficii multiple în relația cu clienții noștri. Am pornit în Miercurea Ciuc cu un magazin de doar 500 de metri patrati, iar mutarea în Nest și dublarea spațiului magazinului nostru ne permite acum să venim către clienți cu și mai multe produse si servicii de calitate. Transformăm un drum la magazin în economii de timp și ușurăm experiența de cumpărare pentru cei care preferă, de obicei, să găsească într-un singur loc, cum este un centru comercial, mai multe alternative pentru nevoile lor”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

 

Mutarea și extinderea magazinului din Miercurea Ciuc face parte din planul de investiții stabilit de retailer pentru acest an. Altex România va investi peste 27 de milioane de euro din fonduri proprii și nu numai în extinderea rețelei, în modernizarea infrastructurii, dar și în tehnologie. Până la finalul anului, Altex va inaugura alte trei noi magazine în Chiajna, Lugoj și Deva și va extinde Centrul Logisitic din Dragomirești cu peste 37.000 mp. De asemenea, Altex România se va axa și pe proiecte de automatizare a activităților desfășurate în zona depozitelor, pe digitalizare și mutarea activității în Cloud (introducere Machine Learning și utilizarea inteligenței artificiale).

 

Centrul de servicii Altex din Miercurea Ciuc este situat pe strada Iancu de Hunedoara, nr. 26 și funcționează de luni până duminică, în intervalul orar 10:00 – 20:00.

 

 
2 comentarii la “Altex a redeschis magazinul din Miercurea Ciuc într-un nou spațiu

  1. ioan Gavrilescu

    A fost inchis numai cat a durat relocare…..Nu mai aveti ce sa publicati ??? De ce nu mergeti prin magazine sa vedeti cum respecta vanzatorii normele privind portul mastii de cumparatori nu mai e cazul sa discutam, magazinul de carne din hala de la piata, tehnometal (de langa Bunicuta)…..

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *