Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Alunecare de teren produsă în timpul inundațiilor din Odorheiu Secuiesc. O casă este în pericol

Foto: ISU Harghita

În această după amiază, în Odorheiu Secuiesc, pe strada Rozei a avut loc și o alunecare de teren. Conform ISU Harghita, o casă în care locuiesc 2 adulți și 1 copil de 13 ani se află în pericol. Momentan casa nu este afectată, iar persoanele se autoevacuează la rude.

Astăzi meteorologii au emis un COD PORTOCALIU de ploi, vânt, descărcări electrice și grindină care s-a manifestat și în județul Harghita. Codul expiră în această seară, la ora 23:00 și sunt preconizare cantități de apă însemnate de peste 40l/mp.

În Odorheiu Secuiesc efectele codului portocaliu se văd deja. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Harghita, Alina Ciobotariu s-au produs inundații pe străzile Rakoczi Ferencz, Petofi Sandor și Rozei. Apa a intrat în mai multe curți și subsoluri, iar pompierii au intervenit pentru evacuarea apei acumulate în urma ploilor torențiale.

Foto: ISU Harghita
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *