Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

”Am dat termen până în 17 aprilie pentru organizaţiile judeţene să îşi caute candidaţi”

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat sâmbătă, la Târgu Mureş, în cadrul şedinţei Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU) că până în data de 17 aprilie toate organizaţiile judeţene trebuie să îşi caute candidaţi, iar cele locale trebuie să elaboreze proiecte individuale, pe localităţi, în funcţie de priorităţi, informează Agerpres.

Am dat termen până în 17 aprilie pentru organizaţiile judeţene să îşi caute candidaţi. Avem trei modalităţi de la alegeri directe, prealegeri directe, până la selectarea candidaţilor în alegerile generale. Sunt convins că vom avea candidaţi credibili. E greu să mergi în alegerile locale şi în campania electorală la locale cu un singur proiect, pentru că o anumită comunitate, o anumită localitate are o priorităţi bine definite, probleme bine definite, iar o altă comunitate poate chiar apropiată are alte priorităţi, acolo deja investiţiile în infrastructură sunt rezolvate şi poate problemele sociale şi culturale sunt mai importante şi noi vrem să tratăm foarte segmentat şi foarte bine ţintit aceste comunităţi şi această campanie. De aceea e nevoie de proiect specific pentru fiecare localitate, a spus Kelemen Hunor.

Liderul UDMR a spus că în data de 23 aprilie, când va avea loc o nouă reuniune a CRU, la Satu Mare, toate aceste aspecte vor fi clarificate, chiar dacă presupune o muncă enormă.

Vreau să câştigăm alegerile, să asigurăm o reprezentare proporţională şi oamenii noştri trebuie să ştie că în afară de binele comun şi de a sluji interesul societăţii alte priorităţi nu există şi nu vor exista, a accentuat Kelemen Hunor.

Sursa: voceatransilvaniei.ro
Un comentariu la “”Am dat termen până în 17 aprilie pentru organizaţiile judeţene să îşi caute candidaţi”

  1. Mm

    Proiectele individuale pe localitati vor fi: arborarea steagului secuiesc si generarea a tot felul de memorandumuri pentru autonomie.Gata, acum pilosii pe posturi !

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.