Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Anchetă la Penitenciarul Miercurea Ciuc după ce un agent s-a împuşcat mortal în cap

Poliţiştii au început o anchetă după ce un agent de la Penitenciarul Miercurea Ciuc s-a împuşcat mortal în cap cu arma din dotare, în timp ce executa serviciul de pază, reprezentanţii închisorii declarând că nu s-au constatat „probleme deosebite” la evaluările psihologice periodice în cazul său.

Înlocuitorul purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Miercurea Ciuc, Miklos Zoltan, a declarat, marţi, presei, că incidentul a avut loc luni dimineaţă, la mai puţin de o jumătate de oră după ce agentul a preluat serviciul de pază, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Agentul de penitenciar s-a prezentat la serviciu dimineaţa, la ora 7.00 a intrat să execute serviciul în postul de pază pe perimetrul locului de deţinere, şi, în jurul orei 7.25, s-au auzit împuşcături şi s-a constatat că s-a împuşcat în cap”, a spus Miklos Zoltan.

La Penitenciar a fost chemat de urgenţă un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Harghita, însă medicul nu a putut decât să constate decesul agentului.

Sursa: mediafax.ro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.