Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

ANUNȚ de mediu

Foto cu caracter ilustrativ

 

SIMÓ ZOLTÁN, cu domiciliul în Or. Vlăhița, str. Aurora nr. 59,jud. Harghita, titular al proiectului“Construire casă de locuit, gard de împrejmuire, anexe, racord la utilități” propus a fi amplasat în intravilanul comunei Leliceni, sat Misentea f.n., judeţul Harghita,

anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare din data de 27 octombrie 2020 – nu se supune evaluării adecvate – de către A.P.M. Harghita, în cadrul procedurii de evaluare adecvată pentru proiectul sus menționat.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate pe pagina web a APM Harghita:http://www.anpm.ro/web/apm-harghita/documente-procedura-eim-si-ea.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zilede la data publicăriianunţului pe pagina de internet a autorităţiicompetentepentruprotecţiamediului.

Fax. 0266-371313; email : office@ apmhr.anpm.ro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.