Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

ANUNȚ PRIVIND DESFĂȘURAREA PROIECTULUI „SUCCES ECONOMIE SOCIALĂ”

 

Vrei să devii sau cunoști pe cineva care vrea să devină antreprenor social?

Vrei să înființezi sau cunoști pe cineva care vrea să înființeze o întreprindere socială?

Vrei să-ți îmbunătățești sau cunoști pe cineva care vrea să-și îmbunătățească capacitatea și abilitățile în domeniul antreprenoriatului social?

Vrei să beneficiezi sau cunoști pe cineva care vrea să beneficieze de sprijin pentru înființarea de întreprinderi sociale în regiunile Sud-Vest Oltenia, Centru, Nord-Est sau Sud Muntenia?

Vrei să beneficiezi sau cunoști pe cineva care vrea să beneficieze de servicii personalizate de consiliere în domeniul antreprenoriatului social, inclusiv cu privire la identificarea de piețe de desfacere, completând cunoștințele și aptitudinile dobândite în cadrul formării ce se va derula?

Dacă răspunsurile la aceste întrebări este DA, atunci trebuie participat la proiectul SUCCES Economie Socială”, ID 128638, care are ca obiectiv general consolidarea capacității întreprinderilor de economie socială de a funcționa într-o manieră autosustenabilă prin creșterea numărului de entități de economie socială în regiunile Sud-Vest Oltenia, Centru, Nord-Est și Sud-Muntenia, în vederea stimulării integrării pe piața forței de muncă a persoanelor din grupurile vulnerabile și a combaterii sărăciei, prin înființarea de întreprinderi sociale și crearea de noi locuri de muncă.

Dacă manifestați interés sau cunoașteți persoane care intenționează să se înscriere în grupul țintă al proiectului, vă informăm că procesul de înscriere este în plină desfășurare.

Totodată, vă informăm că a fost lansată și Pagina Facebook pentru Proiectul Succes Economie Socială, ID 128638  (https://www.facebook.com/Proiectul-Succes-Economie-Social%C4%83-ID-128638-102588924861733)

Această Pagină de Facebook este un instrument suport de informare a publicului cu privire la elementele specifice și relevante ale proiectului, cu accent pe oportunitățile oferite și principalele condiții pentru a beneficia de acestea, de comunicare cu potențialii membri ai grupului țintă, cu privire la metodologia de selecție a grupului țintă și modalitatea de completare a dosarului pentru înscrierea în grupul țintă, și, ulterior, și de promovare a programului de formare profesională și a concursului planurilor de afaceri, ce urmează a fi sprijinite în cadrul proiectului.

Pentru a beneficia de cele enunțate mai sus, vă rugăm să apreciați acestă Pagină Fecebook și postările de pe această pagină.

Formularul de intenție de înscriere la activitățile proiectului se găsește la adresa https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeV3Ej2eRlVtFNQF8SJw38TjfyLGGW7SI5Sv2rUNQuqEGK0BQ/viewform?usp=sf_linkși se completează on-line.

Proiectul este implementat în perioada11.02.2020 – 10.02.2023, de SC Global Commercium Development SRL în parteneriat cu SC Acquisition Career Management SRL. Informații despre proiect găsiți și pe site-urile implementatorilor.

Date de contact: SC Global Commercium Development SRL, telefon: 0371 600 421, e-mail: info@globalcommercium.ro, SC Acquisition Career Management SRL, telefon: 0753 604 000, e-mail: proiectpocu@acm.info.ro

Proiectul „SUCCES ECONOMIE SOCIALĂ”, ID 128638, este co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020, Axa prioritară 4: Incluziunea socială şi combaterea sărăciei, Obiectivul tematic 9: Promovarea incluziunii sociale, combaterea sărăciei și a oricărei forme de discriminare, Prioritatea de investiții 9v: Promovarea antreprenoriatului social și a integrării vocaționale în întreprinderile sociale și economia socială și solidară pentru a facilita accesul la ocuparea forței de muncă, Obiectivul specific 4.16: Consolidarea capacității întreprinderilor de economie socială de a funcționa într-o manieră auto-sustenabilă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *