Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Anunţ public: proiectul „Reabilitare DJ 113 B, km 2+600 intrare sat Lăzărești 13+500 intersecție DJ 113A (elaborare DALI+PT)”

Foto: Ziar Harghita

 

CONSILIUL JUDEȚEAN HARGHITA, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare – nu se supune evaluării impactului asupra mediului – de către A.P.M. Harghita, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Reabilitare DJ 113 B, km 2+600 intrare sat Lăzărești 13+500 intersecție DJ 113A (elaborare DALI+PT)”, propus a fi realizat în comuna Cozmeni, sat Lăzărești, domeniu public al județului, judeţul Harghita.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția mediului Harghita din Miercurea-Ciuc, str. Márton Áron, nr.43, în zilele de luni-joi, între orele 0800-1630 și vineri între orele 0800-1400, precum și la următoarea adresă de internet office@apmhr.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a A.P.M. Harghita.

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *