Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Aproape 4.000 de articole pirotehnice, confiscate în Staţiunea Băile Tuşnad

Foto cu caracter ilustrativ

 

Dosar penal întocmit de poliţiştii harghiteni pe numele unui covăsnean, de la care au fost confiscate aproape 4.000 de articole pirotehnice, în Staţiunea Băile Tuşnad.

La data de 15 decembrie 2020, în urma unor activităţi specifice de cercetare şi investigaţie desfăşurate anterior, poliţiştii harghiteni au obţinut date şi indicii cu privire la posibile încălcări ale reglementărilor legislative în domeniul materiilor explozive.

În baza acestor date a fost organizată o acţiune specifică pe raza localității Băile Tuşnad, unde a fost identificat un bărbat de 45 de ani, din judeţul Covasna, însoţit de o conjudeţeană de 59 de ani, în calitate de conducătoare auto.

Întrucât existau suspiciuni despre deţinerea fără drept şi oferirea spre comercializare de articole pirotehnice, poliţiştii au procedat la controlul autoturismului celor doi, în care au descoperit 3.918 de astfel de articole, de diferite tipuri, fără documente de proveneinţă.

Articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind înregistrat dosar penal.

  • IPJ Harghita
dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *