Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Așa respectăm istoria secuilor din Harghita?

Cu fiecare ocazie în care apare presa, politicienii și autoritățile din Harghita cheltuie foarte mulți bani pentru a face publicitate la ”Ținutul Secuiesc” de la steaguri la brățări, de la uniforme la pliante.
Cu fiecare ocazie în care vorbim cu politicienii maghiari din Harghita, aceștia ne spun ce importantă e pentru ei secuimea, ce importanți sunt maghiarii și mai ales istoria lor… și așa mai departe.

Din păcate, în spatele vorbelor nu vedem nimic și la fel de trist este când vedem cum cheltuie politicienii maghiari banii pe toate prostiile, în timp ce bunicii și străbunicii lor sunt uitați alături de românii care au luptat pentru aceste pământuri în cimitire care par părăsite și unde nimeni nu investește nici un leu pentru a le întreține.

Am primit niște poze de la cimitirul militar românesc din Odorheiu Secuiesc. Dacă asta înseamnă respect pentru istoria secuilor și pentru cei care au luptat pentru aceste pământuri din Harghita atunci…
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *