Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Asociația pentru Județul Harghita organizează un program de burse destinat tinerilor

Asociația Județului Harghita, în colaborare cu Consiliul Județean Harghita organizează încă din anul 2010, programul de burse destinat elevilor și studenților din județ. Scopul programului este sprijinirea acelor elevi și studenți care se confruntă cu o situație materială precară prin intermediul burselor, totodată și creșterea responsabilizării tinerilor și sprijinirea acelora care urmează cursurile din învățământul profesional.

Suma cadrul pentru bursele care se vor acorda în anul școlar 2016-2017 se ridică la suma de 90.000 lei, bani provenind din cotizația pe care o achită în cadrul asociației consiliul județean, dar și din aport propriu. Programul dorește să sprijine studiile a 32 de studenți și 40 de elevi.

Ineditul programului din acest an este reprezentat de faptul că, pe baza protocolului de colaborare semnat în cursul anului 2016 între asociație și numeroase instituții publice din județ și care are în vedere promovarea contabilității în aceste instituții, din acest an se asigura bursă pentru 20 de studenți care urmează o astfel de specializare sau au ca subiect al lucrării de licență contabilitatea instituțională.

Termenul limită de depunere a solicitărilor este 13 martie 2017, iar anunțarea rezultatelor se face în data de 20 martie a.c.

Detaliile programului pot fi accesate și informații suplimentare se pot abține accesând pagina de web http://pentrujudetulhr.ro/ .
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.