Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Atenție la bunurile personale! Adolescentă lăsată fără bani în zona centrală a orașului

Foto cu caracter ilustrativ/Blogul Mindblower

Poliţiştii harghiteni au identificat şi reţinut o tânără de 18 ani, din judeţul Covasna, de la care au recuperat cei 600 de lei sustraşi de la o adolescentă de 15 ani, din municipiul Miercurea Ciuc.

La data de 04.06.2020, în urma unor activităţi specifice de cercetare şi investigaţie, poliţiştii au identificat o tânără de 18 ani, din localitatea Bixad, judeţul Covasna, bănuită de comiterea unei infracţiuni de furt.

Din datele şi indiciile obţinute de poliţişti rezultă că, la data de 03.06.2020 în jurul orei 12:00, cea în cauză a profitat de neatenţia unei minore de 15 ani, din muncipiul Miercurea-Ciuc şi i-a sustras 600 de lei dintr-un buzunar lateral al rucsacului pe care adolescenta îl purta pe umăr, în zona centrală a oraşului.

Întreaga sumă de bani a fost recuperată de poliţişti şi restituită persoanei vătămat.

Faţă de cea în cauză a fost dispusă măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, astfel încât aceasta a fost introdusă în Arestul I.P.J. Harghita, urmând ca la data de 05.06.2020 aceasta să fie prezentată în fața judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.

  • IPJ HarghitaFaci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *