Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Atenție la „reînnoirea” abonamentului la Netflix

Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică (DNSC) atrage atenţia asupra unor mesaje false, sosite pe e-mail, prin care abonaţii unor servicii, precum Netflix, sunt atenţionaţi să îşi valideze detaliile de card pentru a păstra subscripţia la serviciu.

Atenție la astfel de mesaje false sosite pe e-mail, în care clienți ai anumitor servicii, precum cei ai Netflix, sunt alertați despre faptul că trebuie să-și valideze încă o dată detaliile de card pentru a păstra subscripția la serviciu!

Mesajul în limba engleză este transmis de pe un domeniu din Olanda și nu are nicio legătură cu compania Netflix. Accesarea link-ului redirecționează potențiala victimă către un site de phishing.

Pentru a antrena utilizatorii din România să identifice și să evite cele mai întâlnite amenințări din mediul online la adresa utilizatorului obișnuit, DNSC, Poliția Română și Asociația Română a Băncilor, alături de parteneri din zona privată au lansat site-ul www.sigurantaonline.ro. Acesta este un instrument folositor utilizatorilor de toate vârstele, pe care îl pot folosi pentru a-și îmbunătăți și perfecționa frecvent rutina esențială de securitate cibernetică.

transmite Directoratul Național de Securitate Cibernetică – DNSC
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.