Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Au fost demarate activitățile proiectului „Inclusive Digital Democracy”, în orașul Bălan

Asociația Ecosportivă Sufletul Hășmașului, în calitate de organizator, anunță demararea activităților proiectului „Inclusive Digital Democracy”, finanțat în cadrul Programului ERASMUS, KA1, „Schimb de tineret”, ce va avea loc în orașul Bălan, în perioada 09 – 20 mai 2022.

Proiectul va avea un număr de 50 de participanți, respectiv tineri cu vârste între 16 și 30 de ani din Slovacia, Ungaria și România.

Potrivit Asociației Ecosportivă Sufletul Hășmașului, se vor desfășura mai multe activități cu caracter informal despre felul în care funcționează instituțiile statului, precum și organizarea politică din interiorul unui stat, modul în care societatea civilă își poate asuma inițiative politice și administrative în interiorul comunităților locale.

Activitățile vor fi combinate, inclusiv cu jocuri în aer liber, drumeții și serate culturale.

Suntem bucuroși să putem aduce la Bălan, alături de tineri din oraș, o serie de prieteni din Ungaria, Slovacia și de pe tot teritoriul României. Lansăm proiectul într-un moment important, respectiv de Ziua Europei și marcăm astfel, printr-o întâlnire cu multe activități interesante, felul în care noi vedem cooperarea, buna înțelegere și respectul reciproc. ” a  transmis coordonatorul proiect, Grosu Adrian.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.