Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Au fost finalizate locuințele pentru medici din Borsec

Locuințele construite în Borsec, destinate medicilor, au fost finalizate, iar vineri, 14 mai,  în prezența oficialităților a avut loc inaugurarea imobilului. 

Scopul construirii acestor locuințe este de a atrage medici specialiști la centrul balnear care este aproape de a fi dat în folosință.

Construcția imobilului a fost finanțată de Guvernul maghiar prin Fundația Studium Prospero din Târgu Mureș, informează Primăria orașului Borsec

Vineri după amiază a avut loc în fața reprezentanților guvernului de la Budapesta, a Fundației Studium Prospero și ai autorităților locale, festivitatea de inaugurare a imobilului care găzduiește două locuințe pentru medici.

Conform primarului orașului Borsec, Mik József,  finalizarea acestor locuințe este un nou pas important în dezvoltarea orașului.

„De aproape un deceniu depunem eforturi importante pentru dezvoltarea infrastructurii și a diferitelor servicii din acest oraș. Fiecare reușită e un pas important pentru noi” , a menționat edilul, mulțumind totodată Guvernului maghiar pentru sprijinul acordat în dezvoltarea stațiunii.

„Scopul construirii acestor imobile este ca să contribuie la asigurarea condițiilor necesare medicilor din Ardeal pentru a se afirma pe meleagurile natale.”,  a declarat secretarul de stat maghiar Pótápi Árpád János.

Colaborarea dintre Guvernul maghiar și fundația noastră are mai multe beneficii: alături de construcția de locuințe de serviciu am reușit să oferim în ultimii ani mai multe burse de cercetare și de studii,.”, a punctat Vass Levente, directorul administrativ al Fundației Studium Prospero

Imobilul construit în Borsec are aria total desfășurată de 331,2 mp.,  și cuprinde  o locuință cu trei camere, respectiv una cu patru camere. Valoarea totală a investiției este de 800.000 de lei.

sursa: stațiuneaborsec.ro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.