Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Au fost finalizate lucrările de reabilitare a trei blocuri din cartierul Spicului. Valoarea totală a investiției, 3,31 de milioane de lei

Lucrările de reabilitare termică au fost recepționate ieri, 14 octombrie 2020 în cazul a trei blocuri de locuit în cartierul Spicului. Valoarea totală a investiției este 3,31 de milioane de lei.

La recepționare au fost prezenți primarul Ráduly Róbert Kálmán și viceprimarul Szőke Domokos, reprezentanții proiectantului, executantului, locatarilor, precum și a presei.

Primarul a subliniat: „Reabilitarea termică a blocurilor de locuit la str. Culmei nr. 13 și Iancu de Hunedoara nr. 33 și 35 au fost anunțate într-un singur pachet. Primăria a avut probleme în mai multe rânduri cu firma de execuție SC Ceconi SRL, dar după gestionarea conflictelor și prelungirea termenului de execuție de două ori, în fine au reușit să termine lucrările. Reabilitarea celor trei blocuri a costat 3,31 de milioane de lei.”

Cu ocazia recepționării,  primarul l-a lăudat pe viceprimarul Szőke Domokos pentru eforturile sale în privința reabilitărilor. I-a amintit publicul: prima reabilitare termică în municipiu a început în anul 2007, și lucrările sunt continuu, ceea ce este în mare parte meritul viceprimarului.

În momentul de față în Miercurea Ciuc se lucrează la 18 de blocuri, și unele vor fi recepționate pe parcursul următoarelor săptămâni. Totodată, proiectul de reabilitare a altor 21 de blocuri este în curs de evaluare.

 Informații furnizate de Primăria Municipiului Miercurea-Ciuc

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.