Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Au fost semnate contractele de deszăpezire pentru zona Ciuc

 

În data de 19 octombrie, ora 11.00 s-au semnat contractele de deszăpezire  aferente zonei Ciuc, la sediul Eco-Csik din Miercurea Ciuc, de  către Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita și reprezentanții societăților ce vor presta aceste servicii.

„Am semnat contractele de deszăpezire pentru că starea drumurilor este una dintre prioritățile noastre, astfel încât începând de azi și până în data de 15 noiembrie firmele să fie pregătite pentru a asigura serviciile care vor fi solicitate la comanda fermă a Consiliului Județean Harghita. Sunt trei categorii de drumuri care au fost stabilite în urma unui recensământ rutier, astfel majoritatea drumurilor din zona Ciuc se află în categoria întâi – drumuri intens circulate și pentru care este necesară intervenția zilnică a utilajelor, categoria a doua –Sântimbru Băi și Cinod – drumuri cu trafic mai redus  și categoria a treia –drumuri foarte puțin circulate și neasfaltate. Începând cu 15 noiembrie puteți accesa site-ul nostru pentru a găsi informații în timp real și vă solicităm să ne transmiteți părerile dumneavoastră, pentru ca, împreună, să putem asigura servicii de calitate” – a declarat, Borboly Csaba.

Valoarea contractelor de deszăpezire  este de 2.349.436,83 lei și se vor asigura serviciile de deszăpezire a 200 km de drum județean prin intermediul a treisprezece utilaje care vor fi echipate cu dispozitive GPS.

„În data  de 15 noiembrie pe site-ul Consiliului Județean Harghita va fi publicată o hartă interactivă pe care se va putea observa, ca și în anii precedenți, starea efectivă a utilajelor – locația acestora. Informații referitoare la starea drumurilor și modul în care se acționează vor putea fi obținute și la adresa dispecerat@judetulharghita.ro și la numărul de telefon 0266207774″, a declarat Zolya Zsombor, șef serviciu în cadrul Direcției Generale Tehnice a Consiliului Județean Harghita.

Mai multe detalii puteți afla accesând link-ul: https://www.facebook.com/borbolycsaba.ro/videos/379894486386265/
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.