Au mers cu uratul, la furat

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Poliţiştii au identificat doi adolescenţi de 16 ani, din municipiul Gheorgheni, bănuiţi de un furt comis în seara primei zile din 2018, dintr-o locuinţă de pe raza comunei Joseni, sub pretextul urărilor de An Nou.

Ieri, polițiștii din Joseni, i-au identificat pe G.I. și G.J., ambii de 16 ani, din municipiul Gheorgheni, bănuiţi de un furt din locuinţă comis în urmă cu 3 zile pe raza comunei Joseni.
Din datele şi indiciile obţinute de poliţişti până la acest moment în anchetă rezultă că, în seara zilei de 1 ianuarie 2018, în jurul orei 20:30, cei doi ar fi pătruns în locuinţa lui F.E. din comuna Joseni, uşa fiind descuiată, iar sub pretextul urărilor de Anul Nou ar fi sustras, dintr-o geantă aflată în hol, un portofel cu 750 de lei, două carduri bancare, un act de identitate și un telefon.
La momentul comiterii faptei cei în cauză au fost surprinşi de proprietar în holul locuinţei, însă au fugit, iar la scurt timp telefonul mobil sustras a fost găsit pe aleea din faţa imobilului.
În prezent cercetările sunt continuate în vederea recuperării integrale a prejudiciului, precum şi pentru stabilirea şi documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Gheorgheni.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy