Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Au parcurs sute de kilometri pentru a se căsători de Valentine’s Day la Poarta Sărutului

Patru cupluri din diferite colţuri ale României au venit duminică, 14 februarie 2016, la Poarta Sărutului pentru a spune ”DA” în faţa ofiţerului de stare civilă, ceremonia fiind oficiată de primarul Florin Cârciumaru. Tinerii provin din Motru, Petroşani, Slobozia şi Harghita, cel din urmă cuplu fiind nevoit să parcurgă 400 de kilometri pentru a ajunge la Târgu Jiu.

Claudia şi Radu Căruceru au venit tocmai din judeţul Harghita pentru a se căsători la Poarta Sărutului. Opt ore a durat drumul, dar spun că eforul a meritat. Cei doi au poveste de iubire foarte frumoasă. „Suntem din Topliţa, judeţul Harghita, şi am venit să ne căsătorim de Ziua Îndrăgostiţilor la Poarta Sărutului. Suntem de 18 ani împreună, am crescut împreună şi după atâta vreme am dorit să ne căsătorim într-un loc mai deosebit şi am ales oraşul lui Brâncuşi. Din clasa a X-a suntem împreună. Avem noroc în viaţă. Nu este ceva mai simbolistic în România decât Poarta Sărutului, aşa că am venit aici. Acum am luat decizia aceasta, ne-am căutat hotel să ne cazăm la Târgu Jiu, ne-am urcat în maşină şi am venit aici. Cei de acasă au rămas şocaţi că nu vor fi şi ei prezenţi. Din păcate drumul e foarte lung. Sunt 400 de kilometri doar dus. Nici nu am vrut pe nimeni altcineva. Doar noi doi. Acasă, când ne vom întoarce, vom face o petrecere, desigur, cu toţi cei dragi”, a spus Claudia, din Topliţa. Emoţiile au fost inerente. „Am avut emoţii mari. Soţia a aflat de acest loc deosebit de frumos şi cu multe semnificaţii“, a mărturisit Radu.

cda20a1fa01ef762259a2d1b38621dc7maxim
Sursa foto: pandurul.roLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.