August, o lună plină de evenimente la Borsec

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Orașul Borsec va fi, în luna august, gazda mai multor evenimente care vor oferi turiştilor, dar și localnicilor alternative plăcute de petrecere a timpului liber.

În perioada 5-7 august sunteți așteptați la Zilele Orașului Borsec, de la care nu vor lipsi vedetele locale, dar nici invitații speciali.

Seara de vineri este rezervat iubitorilor electro-dance, DJ Andi și DJ Stephano vor încinge atmosfera. Zilele de sâmbătă și duminică vor continua cu o listă lungă de interpreți și formații. Seara, atmosfera va fi întreținută că trupele Honeybeast și 3 Sud Est, care cu singurață vor trezi interesul multora. Programul detaliat poate fi consultat apăsând AICI.

Seria evenimentelor continuă și după zilele orașului. Între 12 și 14 august se desfășoară cea de-a două ediție a festivalului  SMARTFest, După cum declară organizatorii, evenimentul a cărui temă este „Conștiința” ne provoacă să ne punem mintea, sufletul și corpul în mișcare. Vor fi prezenți speakerii  Dumitru Constantin Dulcan, Maia Morgenstern, Carol-Eduard Novak, Bernhard Moestl și vor fi organizate peste 30 de ateliere practice și de body & mind. Patru concerte incendiare vor fi susținute de trupe precum 4S Street, The Motans, Republic (Ungaria) și artista EMAA. Programul festivalului poate fi consultat AICI -click.

În următorul weekend, cei interesați sunt invitași la o călătorie în timp, în frumoasa stațiune Borsec. În perioada 19-21 august, la cea de-a noua ediție a Festivalului Nostalgic, vor fi reînviate episoade din viaţa staţiunii de la începutul secolului al XX-lea. Primăria orașului Borsec va  reveni cu informații în legătura cu acest festival cu adevărat deosebit pe pagina de Facebook a evenimentului.

sursa informațiilor: Primăria orașului Borsec

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy