Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Autoturism ascuns în tufișuri, pe malul Râului Olt, pentru a nu fi găsit de polițiști

Foto cu caracter ilustrativ/ /www.bailetusnad.ro

 

Poliţiştii au descoperit în tufişuri, la Miercurea Ciuc, un autoturism despre care se presupune că a accidentat un biciclist, iar conducătorul auto a fugit de la faţa locului.

La data de 17 octombrie 2020, în jurul orei 14:45, Poliția Municipiului Miercurea Ciuc a fost sesizată telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U.112, despre faptul că pe strada Primăverii a avut loc un accident rutier.

La faţa locului, în urma primelor verificări efectuate, poliţiştii au stabilit că un localnic de 53 de ani, în timp ce se deplasa cu o bicicletă pe strada Primăverii, ar fi fost acroşat de un autoturism, care a părăsit locul accidentului.

În momentul producerii accidentului, biciclistul avea 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În scurt timp, prin verificarea amănunţită a zonei şi prin extinderea ariei cercetărilor, poliţiştii au descoperit autoturismul despre care se presupune că ar fi fost implicat în accident, acesta fiind ascuns în tufişuri pe malul Râului Olt, între străzile Bolyai şi Harom.

În cauză s-a întocmit un dosar penal, în cadrul căruia poliţiştii continuă activităţile specifice de investigaţie, în vederea identificării şi tragerii la răspundere a conducătorului auto responsabil de producerea accidentului.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.