Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Autoturism distrus cu toporul în parcarea unui supermarket din Odorheiu Secuiesc

Foto cu caracter ilustrativ

 

Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele unui bărbat de 36 de ani, din Odorheiu Secuiesc, pentru tulburarea ordinii publice în parcarea unui supermarket, unde a lovit de mai multe ori cu un topor autoturismul unui concetăţean

În dimineaţa zilei de 23 septembrie 2020, Poliţia Municipiului Odorheiu Secuiesc s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în cursul nopţii precedente, în intervalul orar 22:00 – 06:00, un localnic de 36 de ani a lovit de mai multe ori cu un topor autoturismul unui concetăţean de 25 de ani, aparent fără motiv, tulburân astfel ordinea şi liniştea publică în parcarea unui supermarket.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii și liniștii punblice şi distrugere, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor cauzelor şi împrejurărilor comiterii faptei.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.