Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Aventură periculoasă la Praid

Foto cu caracter ilustrativ

 

O autoutilitară a ajuns într-o râpă în apropiere de Praid, după ce a părăsit partea carosabilă prin dreapta şi s-a lovit de malul unui şanţ, apoi a revenit pe carosabil şi ieşit în decor prin partea cealaltă.

Întâmplarea a avut loc vineri, în jurul orei 10:30, când un tânăr de 22 de ani, din comuna nu a adaptat viteza la condiţiile de drum în curbă şi carosabil umed. Acesta a pierdut controlul autoutilitarei şi a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă, apoi a intrat în coliziune cu un canal de scurgere a apei pluviale.

După impactul cu malul canalului, autoutilitara a revenit pe partea carosabilă, pe care a traversat-o în diagonală,apoi a ieşit în decor prin partea stângă şi s-a oprit într-o râpă.

În momentul producerii accidentului, din care a rezultat rănirea unui pasager de 30 de ani, tot din comuna Lupeni, conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.