Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Aveți grijă unde ”ascundeți” cheia de la casă! La Ditrău un bărbat a intrat în casa unui consătean pentru a fura

Foto cu caracter ilustrativ

Prins de poliţişti la scurt timp după ce a sustras 400 de lei şi un topor din locuinţa unui consătean, un bărbat de 37 de ani, din comuna Ditrău, este cercetat penal pentru furt.

La data de 12.06.2020, în jurul orei 09:45, Postul de Poliție Ditrău a fost sesizat de un localnic, prin S.N.U.A.U. 112, despre un furt din locuinţă comis de persoane necunoscute.

În urma primelor verificări poliţiştii au stabilit că, în jurul orei 09:30, în timp ce reclamantul se afla la un magazin din comună, persoane necunoscute au pătruns în curtea sa, au luat cheia de acces de pe o grindă de deasupra ușii, au descuiat ușa și au pătruns în locuință, de unde au sustras 400 de lei şi un topor.

Prin activităţile specifice de cercetare şi investigaţie efectuate, poliţiştii au identificat un bărbat de 37 de ani, din localitate, bănuit de comiterea faptei, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.