Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Azi are loc bursa locurilor de muncă

La data de 14 aprilie 2016 începând cu ora 9,00 Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Harghita vă invită la Bursa generală a locurilor de muncă, organizată concomitent în localităţile Miercurea Ciuc, Odorheiu-Secuiesc şi Gheorgheni.
Până la această dată şi-au anunţat intenţia de participare , un număr de 57 de angajatori în cele trei localităţi cu 458 de locuri de munca vacante.
Din numărul total al angajatorilor 21 vor fi prezenți la M-Ciuc, cu 130 de locuri de muncă vacante, 24 la Odorheiu-Secuiesc, cu 248 de locuri de muncă vacante și 12 la Gheorgheni, cu 80 de locuri de muncă vacante.
Domeniile de activitate în care se oferă cele mai multe locuri de muncă vacante sunt cele specifice județului Harghita, și anume industria confecțiilor, industria de prelucrare a lemnului, comerț și
servicii. Pe lângă acestea mai sunt oferte în domeniul prelucrării maselor plastice, industria alimentară, industria de prelucrare a metalului și transport. Comparativ cu bursa generală din anul precedent, ofertele din domeniul construcțiilor sunt în număr mult mai mic.
Meseriile în care se oferă cele mai multe locuri de muncă vacante sunt: operator confecționer
(56), agent servicii clienți (30), ospătar (21), ofer autocamion și mașini de mare tonaj (17).
Pe lângă acestea se mai oferă locuri de muncă în diverse meserii, din care amintim inginer textile, instalator apă, canal, dulgher, zidar, tâmplar, maistru în industria lemnului, vopsitor lemn, lefuitor
lemn, frezor, strungar CNC, electrician de întreținere și reparații, inginer mecanic, operator prelucrare mase plastice, vânzător, lucrător comercial, gestionar, secretară, bucătar, cameristă, recepționer și
locuri de muncă pentru necalificați.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.