Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

BACALAUREAT 2021 în Harghita: Un candidat a fost eliminat la proba la alegere în funcție de profil

Miercuri, 30 iunie, s-a desfășurat cea de-a treia probă scrisă la examenul de Bacalaureat 2021, la alegere în funcție de profil și specializare.

În Harghita, din cei 1967 de candidați înscriși, au fost prezenți 1910. Au absentat 56 de candidați.

Totodată, un candidat a fost eliminat din examen, pentru tentativă de fraudă. Acesta nu va mai avea dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat.

Proba s-a desfășurat în 22 centre de examen.

Ultima probă scrisă, proba la Limba și literatura maternă, este programată joi, 1 iulie.

Primele rezultate vor fi afișate în data de 5 iulie, până la ora 12:00.

Contestațiile pot fi depuse/transmise în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00, inclusiv prin mijloace electronice. În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 9 iulie.
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *