Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

BACALAUREAT 2022 în Harghita: 29 de candidați au absentat la proba la alegere a profilului și specializării

Miercuri, 22 iunie, s-a desfășurat cea de-a treia probă scrisă la examenul de Bacalaureat 2022, la alegere în funcție de profil și specializare.

La proba la alegere a profilului şi a specializării, candidații au putut opta, în conformitate cu filiera, profilul şi specializarea urmate, pentru una dintre disciplinele cuprinse în următoarele două grupe:

  • fizică, chimie, biologie sau informatică – pentru profilul real din filiera teoretică, pentru profilul tehnic şi profilul resurse naturale şi protecţia mediului din filiera tehnologică şi pentru profilul militar din filiera vocaţională
  • geografie, filosofie, logică şi argumentare, economie, psihologie şi, după caz, sociologie – pentru profilul servicii din filiera tehnologică şi pentru toate profilurile şi specializările din filiera vocaţională, cu excepția profilului militar.

Potrivit informațiilor furnizate de IȘJ Harghita, din cei 1.790 de candidați înscriși, au fost prezenți 1.761. Au absentat 29 de candidați. Nici la această probă nu au fost înregistrate eliminări din examen.

Joi, 23 iunie, se va desfășura proba la Limba si literatura maternă.

Primele rezultate vor fi afişate în data de 27 iunie până la ora 12,00. Pentru depunerea contestaţiilor a fost alocat intervalul orar 12,00 – 18,00,  în aceeaşi zi. Rezultatele finale vor fi afişate vineri, 1 iulie
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.