Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Băiețel de aproape trei ani pierdut de mamă, recuperat de polițiștii locali din Odorheiu Secuiesc

Foto cu caracter ilustrativ

 

În data de 9 iunie, aproape de ora două, dispecerul instituției noastre a fost informat despre faptul că, în Becleanul de sus, lângă magazinul Profi, un băiețel de doi-trei ani rătăcește fără supraveghere printre autoturismele parcate. Trecătorii l-au luat de îndată sub protecția lor și l-au escortat în interiorul magazinului, de unde au anunțat Poliția Locală.

Agenții s-au deplasat imediat la fața locului unde au găsit băiețelul speriat. Precum s-a adeverit și mama acestuia îl căuta deja de jumătate de oră, băiețelul plecând de lângă ea, rătăcind între blocuri. Spaima profundă a mamei s-a transformat în bucurie imensă la revederea băiețelului, care din fericire nu a suferit nici o tragedie, scăpând teafăr și nevătămat din aventură.

Pe această cale dorim să le mulțumim celor care au informat instituția noastră, solicitând tuturor, ca în cazul în care observă copii care rătăcesc fără supraveghere, să anunțe de îndată instituția noastră la nr. de telefon 0266-210-210, declară conducerea Poliției Locale a municipiului Odorheiu Secuiesc.

Astfel de cazuri se pot întâmpla în orice moment, deoarece copii din dorința de a se juca sau din curiozitate, precum și din lipsa experienței, deseori nu recunosc pericolul ce îi paște. Prin urmare este foarte important să ne informăm din timp copii, să îi îndemnăm să aibă încredere în polițiști, să apeleze cu încredere oricând la ei, deoarece în caz de pericol aceștia vor fi cei care îi vor ajuta.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.