Balustradele rutiere din Harghita se dezintegrează

2

Articol disponibil în: Română

balustrada-ruginita

Infrastructura rutieră din Harghita este uitată de guvernanți, sperăbalustrada-harghitam că nu pe criterii etnice.
Investițiile în străzile ce aparțin de drumurile naționale din județul Harghita sunt cu mult reduse față de alte zone ale țării. Nici cu reabilitările drumurilor județene sau locale nu se pot mândri harghitenii, dacă e să facem o comparație cu județele din jur.
Totuși, elementul de unicitate ce poate fi găsit doar în Harghita și nicăieri în altă parte din Europa îl reprezintă balustrabalustrade-autodele rutiere care acum mulți ani erau grav degradate de rugină, și pentru că nu au fost schimbate acum au ajuns la faza în care efectiv se dezintegrează.
Câți ani trebuie să treacă ca o balustradă metalică solidă ce trebuie să oprească un autoturism să fie devorată de rugină, e clar. Neclarificată rămâne întrebarea ”Cam câți ani le ia autorităților să vadă fenomenul?”

D.E.

2 Comentarii
  1. precup mihai spune

    Va mira? Drumul peste muntele Harghita se prabuseste in vreo cateva locuri, chiar periculos in curbe stranse, si nimeni nu face nimic. A trebuit sa se surpe un sens de mers pentru ca sa se faca ceva langa Kalibasko, spre Odorheiu Secuiesc. E bataie de joc. Nimeni nu-si face treaba in tara asta decat impins de la spate. Ce fac cei de la CNADNR? Dorm pe ei sau sunt ocupati cu altele, mai banoase pentru ei, decat siguranta noastra, a celor care circulam si platim impozite.
    Starea drumurilor din HR ar fi un subiect bun pentru ziarul dumneavoastra.

  2. precup mihai spune

    Felicitari pentru ziar si pentru ca, in sfarsit, cineva mai spune si aici adevarul. Prea mult timp a fost un loc uitat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy