Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Bărbat călare interceptat de către jandarmi

P (1)Astăzi, 16 ianuarie a.c., în jurul orei 10:30, pe timpul executării serviciului de patrulare, un echipaj de jandarmerie a oprit un bărbat aflat pe un cal în centrul orașului, mai exact la intersecția Pieții Libertății cu strada Mihai Eminescu.

 Motivul a fost unul destul de simplu, cetățeanul în cauză se deplasa călare pe trotuar, ba chiar mai mult la brâu avea un topor, iar în partea din spate se observa, sub haină, o umflătură ce avea forma unei arme de foc, respectiv pistol.

Bărbatul nu a opus rezistență, a colaborat în permanență cu jandarmii, dar pentru că a refuzat să arate ce are la spate, acesta a fost percheziționat sumar de către jandarmi. Cu această ocazie a fost descoperit asupra sa un pistol metalic, calibru 4,5 milimetri, două încărcătoare metalice cu bile și 6 tuburi ce conțineau CO2.

Bărbatul de 28 de ani, din municipiul Miercurea Ciuc, a fost condus la sediul poliției, jandarmii întocmindu-i actele premergătoare, sub aspectul săvârşirii faptelor prevăzute de articolul 342, alineatul 2 Cod Penal privind ,,deţinerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării’’.

Cetățeanul în cauză, împreună cu actele și materialele aflate asupra sa, a fost predat la Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase al Inspectoratului de Poliție Județean Harghita, pentru continuarea cercetărilor.

INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

P (2)

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.